2012-11-28 07:47:07• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - Szerelmi élményben lehet részed

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai nap valamivel jobb lesz, mert a Hold az Ikrek jegyében áll. Ezenkívül délután Telihold lesz. Ez mindig jó, mert a Hold felfogja a legrosszabbat, és ezáltal véd minket. Mára is azt tanácsolom azonban, hogy légy óvatos, ne lépj ki mágikus védőkör nélkül a házból, és ne nyúlj kockázatos dolgokhoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A tegnapi együttállások még ma is hatnak. Sok ember ma is még a szívében hordja félelmeit. Mások elnyomják félelmüket, és különösen erősnek és hatalmasnak mutatják magukat. Kellemetlen ez az időszak. Estefelé lassan enyhül a helyzet. A kozmikus vihar elült. Most már a szép dolgok számítanak horoszkópodban, mindenekelőtt Vénusz, aki pont szemben áll a te jegyeddel. Tudod, mit jelent ez? Ez egy meghívás. Vénusz integet neked. Menj emberek közé, mert köztük lesz az is, aki neked van szánva. Meseszerű? Igen, de még nem vagyok készen. Még jobb is jön: Vénuszod Marssal találkozik, és ők ketten együtt táncolnak a hét végéig az égen. Jobb előjele nem is lehetne egy szép, szerelmes, érzéki és örömteli időnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai napon egy hangulati csúcsponttól és a 15.47-kot bekövetkező Teliholdtól eltekintve egyszerűen csak vidám vagy, ha békén hagynak, nem beszélnek túl sokat hozzád, és nem kell törődnöd senkivel. Keress magadnak egy csendes kis sarkot, és pihend ki magad. Az egyedüllét olykor igen szép tud lenni.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák


A Hold ismét éber, és segít a tegnapi rossz energiáktól végleg megszabadulni. Mégis egy darabig még eltart, amíg elmúlik a fenyegetés. Röviddel 16 óra előtt lesz Telihold. Ezután javul a helyzet. Este még egy barátságos találkozásra is sor kerül. Fellélegezhetsz. Visszatért a szerencséd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A csillagok háborújának utóhatása még érződik, mivel azonban a Hold már nem szünetel, hanem az Ikrek jegyébe lép, a helyzet jobb. Könnyen veszed ezt a napot, és délután 16 felé, amikor itt a Telihold, ismét könnyedséget érzel. Este találkozol a szerelemmel – de csak mint néző. Ez megtörténhet egy film, opera vagy egy színházi látogatás során. Az is lehet, hogy egy valóságos szerelmi jelenet tanúja leszel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A Hold ma az Ikrek jegyében foglal helyet. Ezzel ez a nap fontossá válik a számodra. A tegnapi rossz együttállások még ma is hatnak. Mindent egybevéve ez egy nyomasztó feladatnak néz ki. Ha Merkúr nem volna, biztosan kétségbe esnél. Ő azonban segíteni fog, és minden rendbe jön. 15.45-kor Telihold lesz. Ezután minden jobb lesz. Már az este kapcsolatra lép Plútó Vénusszal, és eltüntetnek minden rosszat és gonoszat. Könnyen lehet, hogy már ma szerelmi élményben lesz részed.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma az Ikrek jegyéből üdvözöl téged. Ez kellemes a számodra. Ne várj azonban mindjárt túl sokat. A tegnapi rossz csillagok még ma is aktívak. Délután 16 óra felé Telihold lesz. Ezután végre jobbra fordulnak a dolgok. Most a Hold segíti baráti kapcsolataidat. Valami teljesen bolond dolog is történhet, nevezetesen egy jó barátodból partnered lehet. Ez persze csak kivételes esetben történik meg. A valószínű az, hogy újra megállapíthatod, milyen jó, ha barátai vannak az embernek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma mások gyakorolnak rád nyomást. A következmény: stressz alá kerülsz. Számolj ezzel, tervezd ennek megfelelően a napot, akkor fele annyira sem lesz rossz. Tartsál hosszú ebédszünetet, sétálj egyet, csak utána fogj ismét munkához. 16 óra felé Telihold lesz. Ezt valószínűleg nagy nyugtalanságnak fogod megélni. Este jutalmazd meg magad napi teljesítményedért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ma teljes mértékig megbízhatsz a Holdban, aki a te jegyeddel szemben, az Ikrek jegyében áll. Ma a pozitív oldal van túlsúlyban. Friss szelet érzel. Még akkor is érezni fogod a változást, ha egész nap egy íróasztal mögött kell ülnöd, és élvezni fogod a munkádat. Kollégáid, barátaid, kedvesed, a szomszédok, mind mosolygós arccal járnak. Aki szerelmes az ezt a napot különösen élvezni fogja. A Hold a szembe álló jegyben ugyanis a szerelmet és más érzelmeket is jelenti, különösen, ha úgy mint ma, Teliholdra is sor kerül. Ekkor a Hold és a Napszemben állnak egymással, és ilyenkor gyakran megtörténik itt a Földön is, hogy férfi és nő szemben állnak egymással, és szerelmesen néznek egymás szemébe.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Még ma sem érzed magad igazán jól. A Hold a nyugtalan Ikrek jegyében parkol, délután pedig Telihold konstelláció jön létre. Ez is felkavarhatja az érzelmeket. Tartsd hát vissza magad, és kerüld el az olyan helyzeteket, melyek hangossá és viharossá alakulhatnak. A legjobban még úgy jársz, ha egyedül vagy.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ma már sokkal szabadabban lélegezhetsz. A legnagyobb nyomás már elmúlt. A Hold belépett az Ikrek jegyébe. Ez megkönnyebbülést hoz neked. Ezenkívül délután 15.45-kor Telihold lesz. Ez a szabadság pompás érzését ébreszti fel benned, amit annyira szeretsz. A tegnapi együttállásoknak még vannak utóhatásaik, ezért a mai naptól még túl sokat ne várj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma Telihold van. A tegnapi rossz csillagállások még ma is hatnak, de a Telihold hatására már nem annyira fenyegetőek, a Hold védelmezően áll elénk. Tele vagy érzelmekkel egy olyan ember iránt, akit nagyon szeretsz, és akinek szüksége van a segítségedre.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: